• April 29, 2024

Πώς μια επαγγελματική εταιρεία μετακίνησης γραφείου αποτρέπει τις παραβιάσεις δεδομένων

Πώς μια επαγγελματική εταιρεία μετακίνησης γραφείου αποτρέπει τις παραβιάσεις δεδομένων

Η μετακίνηση του γραφείου ή του κέντρου δεδομένων σας είναι πολύ πιο περίπλοκη και προκλητική από τη μετακίνηση της κατοικίας σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κρίσιμες πληροφορίες για την αποστολή διατρέχουν κίνδυνο κατά τη διάρκεια κάθε σημείου της μετακόμισης, γεγονός που ανοίγει την πόρτα σε παραβιάσεις δεδομένων εντός της εταιρείας σας. Εάν μια μετακόμιση γραφείου δεν αντιμετωπιστεί σωστά, η επιχείρησή σας μπορεί να αντιμετωπίσει συντριπτικές συνέπειες.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης γραφείου που συμμορφώνεται με όλους τους ομοσπονδιακούς και κρατικούς νόμους διαχείρισης αρχείων. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να σας βοηθήσουν να μετακινήσετε το γραφείο σας χρησιμοποιώντας ασφαλείς διαδικασίες και να περιορίσετε τους κινδύνους και τις υποχρεώσεις μιας παραβίασης δεδομένων. Ακόμη και με τη βοήθεια αυτών των επαγγελματιών μετακομιστών γραφείου, εξακολουθούν να υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνετε για να προστατεύσετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας και την επιχείρησή σας πριν από τη μετακόμιση.

Επιλέξτε Project Manager
Η ανάθεση ενός μέλους της ομάδας να επιβλέπει ολόκληρη τη μετακόμιση είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια της μετεγκατάστασης του γραφείου σας. Αυτό το έμ μεταφορική εταιρεία πειρο και έμπειρο άτομο μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία προσχεδιασμού, να συντονιστεί με τον μεταφορέα γραφείου και να διαχειριστεί τυχόν προβλήματα μετεγκατάστασης που μπορεί να προκύψουν.

Καταργήστε την απαρχαιωμένη τεχνολογία και αντικείμενα γραφείου
Αποφύγετε τη μεταφορά παλιάς τεχνολογίας, εξοπλισμού και επίπλων γραφείου που δεν χρησιμοποιείτε στη νέα τοποθεσία. Περάστε από το γραφείο σας και εντοπίστε ανεπιθύμητο εξοπλισμό δικτύωσης, υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλέφωνα, έπιπλα και φωτοαντιγραφικά που μπορούν να καταστραφούν ή να δωριστούν. Η εταιρεία μετακόμισης γραφείου σας μπορεί να διαθέτει μια υπηρεσία απόρριψης που μπορεί να αφαιρέσει και να απορρίψει τα αντικείμενα για εσάς.

Χρησιμοποιήστε μια ασφαλή αλυσίδα φύλαξης
Τα εμπιστευτικά δεδομένα της επιχείρησης, των πελατών, των πωλητών και των εργαζομένων σας πρέπει επίσης να μετακινούνται με ασφάλεια και έξυπνα. Μια ασφαλής αλυσίδα φύλαξης διασφαλίζει ότι όλα τα έντυπα έγγραφα και τα αρχεία στο γραφείο σας μεταφέρονται χωρίς τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης γραφείων θα χρησιμοποιήσει πρωτόκολλα αλυσίδας φύλαξης κορυφαίων στον κλάδο καθ’ όλη τη διάρκεια της μετεγκατάστασης, ενώ παράλληλα θα κάνει τη μετακόμισή σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τη μετακίνηση των αρχείων σας με γόνδολες που είναι τυλιγμένες σε πλαστικό με σφραγίδες ασφαλείας και την παροχή της εξουσίας να κόψετε τη σφραγίδα σε ένα μόνο άτομο.

Αποθηκεύστε τα παλιά αρχεία με σύνεση
Τα παλιά αρχεία διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για παραβιάσεις δεδομένων, επειδή οι εταιρείες σπάνια δίνουν τόση έμφαση στην προστασία των παρωχημένων ή ανεπιθύμητων αρχείων. Ωστόσο, κάθε εγγραφή που περιέχει δεδομένα πελατών ή εταιρικές πληροφορίες θέτει την επιχείρησή σας σε σημαντικό κίνδυνο. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να συνεργαστείτε με μια εταιρεία μετακόμισης γραφείου που διαθέτει επίσης μια ασφαλή εγκατάσταση αποθήκευσης αρχείων. Θα εξοικονομήσετε κόστος μετακίνησης και χώρο στη νέα τοποθεσία και μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων κατά τη διαδικασία.

Προσλάβετε τον κατάλληλο μεταφορέα γραφείου
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της χρήσης μιας έμπειρης εταιρείας μετακόμισης γραφείου και ενός κανονικού μεταφορέα που δεν ειδικεύεται στην εμπορική μετεγκατάσταση. Θα θελήσετε να προσλάβετε έναν εξειδικευμένο μεταφορέα γραφείου με τεχνογνωσία στη διαχείριση δεδομένων και αρχείων για να προστατεύσετε τα ψηφιακά και έντυπα αρχεία σας κατά τη μετακόμιση.

Ένας επαγγελματίας μεταφορέας γραφείου θα κάνει τη διαδικασία μετεγκατάστασης όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία σας θα επανέλθει και θα λειτουργήσει γρήγορα μετά τη μετακόμιση. Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε προτού προσλάβετε μια εταιρεία μετακόμισης γραφείου περιλαμβάνουν:

• Εμπειρία διαχείρισης αρχείων
• Καταγράφει τις δυνατότητες αποθήκευσης και καταστροφής
• Διαδικασίες μεταφοράς ασφαλούς αλυσίδας επιμέλειας
• Εξειδικευμένες παλέτες και υλικά που μετακινούν τον εξοπλισμό πληροφορικής και γραφείου με ασφάλεια και ασφάλεια
• Υποστήριξη διαχείρισης μετακίνησης και επανασύνδεσης για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε στη νέα τοποθεσία
• Εργαζόμενοι που έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένους ελέγχους ιστορικού και έχουν εκπαιδευτεί στις περιπλοκές των μετακομίσεων γραφείων και των αρχείων μετακίνησης
• Συμμόρφωση με όλους τους ομοσπονδιακούς και κρατικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένου του HIPAA

Εάν η επιχείρησή σας σχεδιάζει μια μετακόμιση γραφείου, πιθανότατα έχετε ήδη κατανοήσει την πολυπλοκότητα της διαδικασίας και τη σημασία του να θέσετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας στα χέρια ενός μεταφορέα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θέλετε να συνεργαστείτε μόνο με μια αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης γραφείου που χρησιμοποιεί βέλτιστες πρακτικές και εξοπλισμό αιχμής.

Η Admiral Movers είναι μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης γραφείων που παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις ασφαλείς μετακομίσεις αλυσίδας επιμέλειας για προστασία από παραβιάσεις δεδομένων κάθε είδους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες μετακίνησης που προστατεύουν τα πιο ευαίσθητα δεδομένα σας μεταβαίνοντας στη διεύθυνση http://www.AdmiralMovers.com ή καλώντας στο 877.816.3454.